Parkovi u Caritasu podijelili tegle s krizantemama

vv | 31.10.2019. u 12:46h | Objavljeno u Društvo
Direktor Parkova Alen Runac danas je, 31. listopada, s djelatnicima tvrtki posjetio varaždinski Caritas i u ime Parkova podijelio korisnicima tegle s krizantemama iz rasadnika poduzeća.

Ideja Parkova je bila pomoći ljudima u nevolji da za blagdan Svih svetih imaju cvijeće koje će ponijeti na grobove svojih najmilijih.

- Onih koji su otišli prisjećamo se svakog dana, ali ovaj je dan ipak poseban jer je to njihov dan. Možemo samo pretpostaviti koliko je teško ne imati buket cvijeća kojim bismo ukrasili grob voljenih. Zbog toga smo mi u Parkovima odlučili pomoći i podijeliti krizanteme u tegli iz našeg rasadnika. Drago nam je ako smo ovom gestom barem na jedan dan učinili život ovih ljudi manje nesretnim – rekao je direktor Runac.

Korisnici Caritasa su djelatnicima Parkova zahvalili na ovoj gesti. - Činjenica da smo ovdje govori da nam život nije lak. Teška životna situacija utječe na mnoge aspekte pa i na odlazak na groblja na blagdan Svih svetih. Srce nas boli kad bismo odnijeli koji cvijet ali si ga ne možemo priuštiti. Zato hvala Parkovima da su nas se sjetili – rekli su.

Varaždinski Parkovi najavljuju da će akcija darivanja krizantema uoči blagdana Svih svetih prerasti u tradicionalnu gestu gradskog poduzeća.

parkovi_svi_sveti05.jpg