Od petka do nedjelje Varaždinci u prepunoj Areni slušaju Aleksandru Prijović Foto: Facebook

Od petka do nedjelje Varaždinci u prepunoj Areni slušaju Aleksandru Prijović

vv | 25.4.2024. u 11:26h | Objavljeno u Društvo

Tri dana zaredom - od petka do nedjelje, Aleksandra Prijović napunit će varaždinsku Arenu, a svi su koncerti već odavno rasprodani. Najbolji je to pokazatelj kako su Varaždinci također veliki fanovi ove regionalne zvijezde koja je napunila pet zagrebačkih Arena, ali održala koncerte i u Rijeci i Osijeku. Prvi koncert, kao što smo već naveli, na rasporedu je sutra s početkom u 20 sati.

Inače, Prijović je na koncertnoj turneji 'Od istoka do zapada', a na svojim je nastupima ugostila brojne hrvatske, ali i regionalne zvijezde poput Lepe Brene, Jelene Rozge, Bobana Rajovića, Saše Matić i Milice Todorović.

Inače, Aleksandra Prijović rođena je 1995. godine u Srbiji, a nakon rastave njezinih roditelja, odrasla je u Hrvatskoj u Belom Manastiru. Jedna je od najpoznatijih glazbenih zvijezda na ovim prostorima, a često je nazivaju 'Breninom snajkom' iz razloga što je udana za posinka Lepe Brena Filipa Živojinovića. 

Bez obzira na glazbene ukuse, vjerujemo da će Aleksandra Prijović, s obzirom na sve viđeno, u varaždinskoj Areni napraviti tri izvrsna koncertna spektakla.