Najavljena posebna regulacija prometa u Vinici, Varaždinu i Novom Marofu

vv | 25.4.2024. u 11:33h | Objavljeno u Aktualno

U petak, 26. travnja od 18 do 6 sati, povodom održavanja Dana Općine Vinica, privremeno će se za promet vozila zatvoriti dionica županijske ceste ŽC 2 029 u Gornjem Ladanju. Promet će se zatvoriti u dijelu navedene županijske ceste, odnosno Ulice bana Jelačića od raskrižja sa Zelendvorskom ulicom do raskrižja s ulicom Stjepana Radića. Za vrijeme privremenog zatvaranja, promet će se odvijati obilazno lokalnom cestom 25 038.

U subotu, 27. travnja od 8 do 9 sati, zbog održavanja regionalne manifestacije „Domijada“, privremeno će se za promet zatvoriti Hallerova aleja u Varaždinu. U tom će se vremenu promet odvijati obilazno.

Tijekom održavanja manifestacije „Marofski mini trail 2024“, u nedjelju, 28. travanja od 11.30 do 16 sati, privremeno će se za promet zatvoriti promet vozila Zagorskom ulicom u Novom Marofu, od raskrižja s ulicom Kralja Tomislava. U navedenom će se vremenu promet odvijati obilazno državnim cestama D-3 i D-24, odnosno Varaždinskom, Zagrebačkom i Radničkom ulicom te Zagorskom ulicom i ulicom Otona Ivekovića.