Na čemu si ti?? KVART predstavlja Curu i Dečka!

vv | 25.4.2024. u 16:08h | Objavljeno u Društvo

Od njihova debija i klupskih osvajanja je prošlo dugih 8 godina. Osvojili su plesne podije diljem regije svojom sirovom energijom. Stilski svestrani, Cura i Dečko su prepoznatljivi po svojoj idiosinkratičnoj fuziji snyth pop-a i neo ravea, noseći klupsku atmosferu u nova područja. Duo se sastoji od Vanese Petrac koja svojim glasom i semplovima vješto nadopunjuje glazbenu kulisu Ivana Marojevića. Cura i Dečko već su imali dojmljiv nastup u Varaždinu i to na Europskom događaju za mlade koji je 2022. u Areni Varaždin organizirao Pečetri. Sada dolaze na KVART festival i očekuj da će te njihova zarazna energija trgnuti, pokrenuti i natjerati na “rave” do jutra!

unnamed.jpg

Još do nedjelje traju prijave na poziv za volontiranje na KVART festivalu! Tražimo pouzdane osobe koje će nam pomoći izgraditi, organizirati i provesti šesto izdanje KVART-a, ovaj put na novoj lokaciji u kompleksu Varteksa. Rok za prijavu je 28. travnja 2024. do ponoći, a prijaviti se možeš na linku niže!

unnamed_1.jpg

U prodaji su festivalske ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala. Fizičke ulaznice dostupne su u svim Tisak Media trgovinama u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu u Zagrebu, knjižari Rockmark. Online ulaznice mogu se nabaviti na platformi Core Event. Hitove Cure i Dečka, ali i Ide Prester&Lollobrigide, Gršeta, Buntai, Jonathana, Tam, Dine Jashari, Fani Solomun i LAV možete preslušati i na našoj KVART Spotify Playlisti! Playlista KVART festivala dostupna je na linku OVDJE.

Označeno u