Suvenirnica

Priča o Varaždinu je najljepši dar...

Lijepo je primiti dar, a ako je još k tome odabran ukusno i s mjerom, još je ljepše darivati prijatelje, obitelj, poslovne partnere. Upravo stoga tijekom prosinca i u vrijeme Božićnih blagdana nerijetko razmišljamo što darovati, čime najbolje iskazati naklonost, zahvalnost, želje… no, malo je mjesta gdje se mogu odabrati prigodni darovi ili čak suveniri, a da pritom ne sumnjamo u njihovu vrijednost ili kvalitetu.

Upravo je Suvenirnica Varaždinskih vijesti, smještena u samome središtu varaždinske starogradske jezgre – na Korzu, mjesto gdje se mogu naći darovi i suveniri proizvedeni u Hrvatskoj i s varaždinskim motivima. Velik izbor artikala jamči raznoliku i za sve ukuse interesantnu ponudu. Ako ste slučajno neodlučni oko odabira, ljubazno osoblje pomoći će savjetom, te prigodnim ukrasima uljepšati kupljeni dar.

U Suvenirnici Varaždinskih vijesti pomno se odabire ponuda, pazeći pritom na kvalitetu, porijeklo i nezaobilaznu temu Varaždina, što se potvrđuje i posebnim certifikatima. Birajte između originalnih varaždinskih suvenira (Ključ grada Varaždina, Gradski grb, Čarobni svijet kristala Hede Rušec.…), unikatnih predmeta, replika, fotomonografija, odjevnih te mirisnih suvenira…

Vjerujemo kako ćete svojim odabirom podsjetiti bližnje da su vam važni.

Suvenirnica Varaždinskih vijesti
Trg kralja Tomislava 7 (korzo)
42000 Varaždin

Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak: 08-15 sati
Subota: 09-13 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Video sadržaj