Dođite u petak na Rock ‘N’ Roll večer u Caffe bar Sloboda

N.P./VV | 29.7.2017. u 19:45h | Objavljeno u Društvo

Svi su pozvani u petak 4. kolovoza u Caffe baru Sloboda na Rock ‘N’ Roll večer kada će nastupati hard rock band Reckless Wings i band Black Shelter.

Band Reckless Wings nastupit će u Slobodi po prvi puta u novoj postavi. Bend već ima nekolicinu zapaženih nastupa iza sebe a ono što je novost jest dobro poznato ime koje je preuzelo ulogu frontmana i glavnog vokala benda. Riječ je o Varaždincu Marku Domjanu koji se bendu pridružio u travnju ove godine.

Domjan je široj publici poznat i kao član benda Louder te kao natjecatelj inozemnog formata popularnog pjevačkog showa The Voice gdje je upao u top 40 natjecatelja te ostvario dva televizijska nastupa u sklopu showa.

Bend trenutno svira obrade poznatih Rock 'N' Roll hitova te su specifični po eksplozivnim riffovima, jakim vokalima te beskompromisnim i energičnim nastupima koje je publika odmah primijetila na njihovim prvim nastupima.

Publiku će zagrijati bend Black Shelter, odličan mladi band, također iz Varaždina kojeg čine tri ženska člana. Djevojke izvode poznate hitove domaćeg i stranog rocka i bluesa i to u akustičnoj verziji.