FOTO Počele pripreme ŽRK Koke za novu sezonu, stigla i pojačanja Foto: Martin Novosel

FOTO Počele pripreme ŽRK Koke za novu sezonu, stigla i pojačanja

vv | 2.8.2024. u 08:45h | Objavljeno u Sport

Treningom u varaždinskoj Areni, pod vodstvom trenera Vladimira Canjuge, u četvrtak, 1. kolovoza, počele su pripreme ŽRK Koke za novu sezonu u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za žene, koja će početi 7./8. rujna.

Trener Canjuga je na prvom treningu imao na raspolaganju 15 igračica, a ujedno su na prvom treningu bila i četiri pojačanja. U klub su stigle Selena Milošević (srednja/lijeva vanjska) koja je prošle sezone nastupala za Zrinski, Nika Galinec (vratarka) koja je stigla iz Podravke Vegete, Tara Đelekovčan (lijeva vanjska) koja je također stigla iz Podravke Vegete te Lana Jurina (desno krilo) koja je stigla iz Sesveta Agroproteinke.

Zbog nastupa u mlađoj juniorskoj reprezentaciji do kraja kolovoza neće im biti dostupne Una Ivančić i Tara Đelekovčan, dok su iz kluba otišle Ira Resman, Ana Crnjak, Janja Tušek, Hana Laptoš te Lucija Jandrašić, a Helena Mrazović i Dora Pajić (operacija) su ozlijeđene. Prvoj ekipi su se priključile četiri igračice iz omladinskog pogona Simona Hirs, Maja Mlakar, Sara Slunjski i Lana Hegedić.

U prva dva tjedna će se koncentrirati na treninge, dok će prve pripremne utakmice odigrati sredinom kolovoza, 14. kolovoza igraju protiv Sesveta, a 17. kolovoza protiv jedne od dvije austrijske ekipe koje se pripremaju u Čakovcu.