FOTO Dabrovi pretrpjeli poraz u susjedskom derbiju u Čakovcu Foto: Dražen Novosel

FOTO Dabrovi pretrpjeli poraz u susjedskom derbiju u Čakovcu

| 14.9.2024. u 21:05h | Objavljeno u Sport

Nakon puno godina u subotu je u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu odigran susjedski derbi između MRK Čakovca i GRK Varaždina 1930.

Utakmica, koja je privukla veliki broj gledatelja, odigrana je u sklopu 2. kola Paket 24 Premijer B rukometne lige, a slavio je domaćin rezultatom 40:34, poluvrijeme 21:16 za čakovečki sastav.

Utakmica je rezultatski bila izjednačena do 21. minute, kada je na semaforu bilo 15:15. Nakon toga je domaćin do kraja prvog poluvremena postigao šest, a primio samo jedan gol i na odmor se otišlo s prednošću od 5 golova razlike za čakovečku momčad.

U nastavku susreta uspjeli su se Dabrovi u par navrata približiti domaćinima na četiri gola zaostatka, ali više od toga nije išlo.

U varaždinskoj momčadi 7 golova Dominika Novaka, šest je postigao Matej Tači, dok su po 4 gola pridodali Tian Borovec i Antonio Budinski. Vratar Bruno Varšić imao je 10 obrana.

Kod Čakovca 10 golova Tina Bakovića, 8 Frana Friščića, dok je 7 puta mrežu varaždinske momčadi zatresao Filip Goričanec.