FOTO Božićni domjenak HDZ-a grada Varaždina: Tko (ni)je došao u HNK-a

vv | 21.12.2019. u 20:36h | Objavljeno u Aktualno

U Velikoj koncertnoj dvorani varaždinskog HNK-a večeras je održan tradicionalni božićni domjenak Gradske organizacije HDZ-a grada Varaždina na kojoj su se okupili članovi i simpatizeri stranke, poduzetnici i obrtnici, kao i  ostali uzvanici.

-Možemo biti zadovoljni s godinom na izmaku, koju ćemo pamtiti po odličnim rezultatima na mjesnim izborima, gdje smo ostvarili najbolji rezultat od kada se oni provode. Zahvaljujući tome, imam i najveći broj predsjednika MO u odnosu na druge stranke, rekao je Damir Habijan, pozivajući okupljene na zajedništvo te da sutra svi obave svoju građansku dužnost.

I Anđelko Stričak, predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik, ocijenio je 2019.  uspješnom godinom, i to prvenstveno zbog toga što je, kako je naglasio, uloženo oko dvije milijarde kuna na području Varaždinske županije.

-Nema općine, nema grada, koje nije veliko gradilište,što moramo zahvaliti vama, našim članovima, kao i našim glasačima te koalicijskim partnerima, naglasio  je Stričak, poručivši okupljenima da vide, čuju i osjete sve što treba kako bi svoj grad, mjesto i županiju učinili boljim mjestom za život.