Koncesija za obavljanje dimnjačarske službe u Varaždinu

Napisao/la: Varaždinske vijesti -

Grad Varaždin je 1. veljače pokrenuo postupak dodjele koncesije za obavljanje dimnjačarske službe na području Grada Varaždina.

Predmet koncesije je obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova pod kojim se razumijeva obveza čišćenja i kontrole dimovodnih objekata i uređaja za loženje.

Na području Grada Varaždina, koje je podijeljeno u 11 dimnjačarskih područja, prema sadašnjoj koncesiji, dimnjačarske poslove obavljaju tri koncesionara: DIM SAN d.o.o., CRLENI d.o.o. i obrt DIMGRAD.

Navedenim koncesionarima Ugovor o koncesiji prestaje 1. listopada ove godine stoga je Grad dužan pokrenuti postupak dodjele nove koncesije na rok od 5 godina.

Dokumentacija za nadmetanje objavljena je u Elektroničkom oglasniku javne nabave, a ponude se dostavljaju u pisanom obliku u zatvorenoj omotnici na adresu davatelja koncesije: 

Grad Varaždin, Trg kralja Tomislava 1 „Ponuda za dodjelu koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova za grupu __– ne otvaraj“ Evidencijski broj K-1/2017; 42 000 Varaždin - putem pošte ili osobno u pisarnicu davatelja koncesije do 3. ožujka u 11 sati.

Javno otvaranje ponuda održat će se dana 3. ožujka u 11 sati u prostorijama Gradske Vijećnice Grada Varaždina, dvorana u prizemlju, lijevo od ulaza. Javnom otvaranju ponuda smiju prisustvovati članovi stručnog povjerenstva i druge ovlaštene osobe.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.