Glazba na balkonima Foto: Krešimir Đurić

U subotu kreće projekt Turističke zajednice Varaždina "Glazba na balkonima grada"

VV | 7.5.2021. u 16:59h | Objavljeno u Društvo

Nakon kraćeg prekida zbog pandemije koronavirusa, Turistička zajednica grada Varaždina nastavlja s projektom Glazba na balkonima grada, s ciljem stvaranja ugodne subotnje atmosfere u središtu grada.

Subotnja prijepodneva u povijesnoj jezgri grada od ove će subote ponovno biti ispunjena glazbom s balkona. Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, varaždinski će glazbenici subotnju kavicu već od ovog vikenda učiniti šarmantnijom na tri gradska trga, i to u sklopu projekta Glazba na balkonima, koji Turistička zajednica grada Varaždina provodi sedmu godinu.

Od 8. svibnja do 3. srpnja na balkonima palače Sermage i Županijske palače mladi će glazbenici nastupiti od 10,30 do 11,45 sati, dok će glazbenu kulisu s balkona Gradske vijećnice zamijeniti glazba s novog inovativnog elementa turističke ponude - glazbene kamperice, u vremenu od 10,30 do 11,30 sati na Korzu.

Ovim autentičnim sadržajem želi se obogatiti turistička ponuda destinacije te stvoriti ugodna atmosfera uz subotnji ritual ispijanja kave.

Raspored:

Korzo - 10.30 sati

Županijska palača- 10.30 sati

Palača Sermage - 11.00 sati