"Rasplesani Marof" uz Svjetski dan plesa, stiže i finalist Supertalenta Foto: SRD M-fit

"Rasplesani Marof" uz Svjetski dan plesa, stiže i finalist Supertalenta

Varaždinske vijesti | 27.4.2019. u 20:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Novi Marof se sve više polako budi što se tiče plesno rekreacijske svijesti, ali i općenito tjelesne aktivnosti kod djece. U tome uvelike pomaže i fitness plesni studio, Sportsko rekreativno društvo "M-FIT", koji već petu godinu zaredom organizira revijalnu plesnu produkciju povodom Svjetskog dan plesa - "Rasplesani Marof".

S obzirom na to da ovaj plesni event uvijek pokušava biti originalan u svojim prezentacijama, klub "M-fit" uz pomoć donacija sponzora i pokroviteljstvom Grada Novog Marofa svake godine omogući publici priliku gledati jednog od renomiranih plesnih stručnjaka ili akrobata.

- Ove godine s ponosom najavljujemo dolazak gosta Marina Čačije, finalista Supertalenta, koji je svojim plesnim umijećem digao cijeli žiri na noge - poručuju organizatori i dodaju kako se u to mogu uvjeriti i svi posjetitelji.

Rezervirajte stoga svoje vrijeme za "Rasplesani Marof" u nedjelju 28. travnja u 17 sati, u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu.

Uveseljavat će vas i druge plesne skupine, djeca populacije od 3 do 18 godina, iz brojnih klubova - PS Vindi, UDT Gombalište, PK Ivančica, PS Vivona, Zemlja sreće, PK D&D, Cheerleading Livi te domaćini M-FIT. Očekuje vas i glazbeni spektakl na bubnjevima kroz afričke i balkanske ritmove Nikole Švende.

rasplesani_marof_1.JPG

rasplesani_marof_2.jpg

rasplesani_marof_3.jpg

rasplesani_marof_4.JPG

rasplesani_marof_5.JPG