Provala u stan u V. Bukovcu, u Varaždinu i Novom Marofu provaljeno u teretna i osobna vozila Foto: Ilustracija

Provala u stan u V. Bukovcu, u Varaždinu i Novom Marofu provaljeno u teretna i osobna vozila

Varaždinske vijesti | 7.1.2020. u 15:56h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Ludbreg zaprimili je prijavu 53-godišnjakinje, kojom je prijavila da je nepoznati počinitelj od 10. prosinca 2019. do 3. siječnja 2020. godine u Dravskoj ulici u Velikom Bukovcu provalio u stan. Visina materijalne štete i točan popis otuđenih stvari utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu odgovornih osoba više poduzeća, kojom prijavljuju da je u Cehovskoj ulici u Varaždinu nepoznati počinitelj provalio u više teretnih vozila vlasništvo različitih poduzeća. Visina materijalne štete i popis otuđenih predmeta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je prijavu 35-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 3. siječnja Paki na parkirališnom prostoru provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbu sa dokumentima i novcem, te mobitelima. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u