U novom broju Varaždinca pročitajte... Foto: Luka Šalamun

U novom broju Varaždinca pročitajte...

VV | 16.10.2023. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte:

- Isplati li se, nakon otvaranja novih trgovina, i dalje kupovati preko granice?

- Vlasnik nekad poznate varaždinske trgovine odjećom prisvojio skoro pola milijuna eura

- Čitatelj na mukama zbog teleoperatera: naplatili uslugu i za vrijeme kada telefon nije imao?

- Što je profesor trube s varaždinske Glazbene škole poručio mladima?

- Je li Istok Rodeš spreman za novu skijašku sezonu?

Varaždinec u novom broju otkriva je li se zapelo s projektom poznatom kao "varaždinski Pentagon", kada počinje prva faza gradnje brze ceste od Varaždina do Krapine, tko je poduzetnik koji se sumnjiči za primanje skoro milijun kuna mita i zašto više nema prepreka za projekt geotermalne elektrane.

Zašto roditelji, prosvjetari i odgojitelji ne žele propustiti seminar poznatog stručnjaka i edukatora dr. Ranka Rajovića u Varaždinu, kako je obilježen Nacionalni tjedan dojenja, zašto se u Cestici prošle subote hodalo po dolima i bregima i uživalo u finim vinima i je li premijera "Slučaj vlastite pogibelji” u varaždinskom HNK ispunila očekivanja pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti, u kojem možete pročitati i u kojem lovištu je bilo najviše muflona, kako je obilježen Međunarodni dan ruralnih žena, gdje su se za vikend pekli kesteni i jele torte i zašto je baš s knjigom o Vikinzima započelo obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige.

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više, enigmatski kutak i televizijski program, a u novom broju Varaždinca pronađite opširan prilog "Sve za dom".

Redovito nas pratite na našim internet stranicama te you tube kanalu Varaždinskih vijesti!