VIDEO Popularna slastičarnica na varaždinskom Korzu Pop Ice ponovno otvorena za sve sladokusce

VV | 10.4.2022. u 15:30h | Objavljeno u Video
Dolaskom toplijih dana svoja vrata ponovno je otvorio Pop Ice, popularna slastičarnica na varaždinskom Korzu.
Opustite se na terasi i u samom srcu Varaždina i zasladite nepce najboljim sladoledom u gradu iz vlastite proizvodnje. Rađeni iz vrhunskih sirovina i po provjerenoj recepturi pružaju savršen okus i prava su poslastica i za najveće sladokusce.
Kušajte neki od premium okusa koji predstavljaju primat na tržištu kao što je popularni Marshmallow ili Sea Horse koji je spoj neodoljive maracuje, naranače i manga. Prateći trendove na tržištu i sve veću potražnju, u svoju smo bogatu ponudu dodali i nekoliko savršenih okusa veganskih sladoleda poput onog od kremozne crne čokolade, maline ili jabuke, svi ujedno deklarirani i kao LOW SUGAR proizvodi.
Naravno da nismo zaboravili ni na sladoled za dijabetičare, koji bez imalo bojazni mogu uživati u okusu šumskog voća, a u planu su naravno i druge vrste. Za novu sezonu uživanja na otvorenom pripremamo i neke novitete kao što su palačinke punjene sladoledima i raznim preljevima, te vesele šarene dounate, a tu su i već dobro prihvaćeni bubble waffle i bubble tea.
- Dragi naši sladoledoljupci dođite izabrati svoju omiljenu kombinaciju i počastite se već danas na varaždinskom Korzu - pozivaju sve iz Pop Ice-a.
Označeno u