VIDEO Sve spremno za Dane općine Sveti Đurđ - Đurđevo 2022.

VV | 14.4.2022. u 17:54h | Objavljeno u Video

Općina Sveti Đurđ slavi svoj dan od 21. do 23. travnja. Ove godine program će se održati tri dana tako da će u četvrtak biti podjela nagrada učenicima Osnovne škole koji su postigli zapažene uspjehe na natjecanjima te njihovim mentorima, a u školskoj dvorani održat će se malonogometni susret između Općine Donji Martijanec i Općine Sveti Đurđ.

U petak će se održati likovna kolonija slikara amatera, uz prisustvo udruge uzgajivača konja. U popodnevnim satima Udruga Grački grozdek održat će kušaonu vina, dok će domaće udruge održati natjecanje u kuhanju kotlića. Djeca vrtića “Suncokret” održati će priredbu, dok će kasnije vatrogasna zajednica općine Sveti Đurđ imati pokaznu vatrogasnu vježbu. U večernjim satima gostuje grupa “Ljubavnici” pod šatorom na igralištu Osnovne škole Sveti Đurđ.

U subotu 23.04.2022. je u programu sveta misa u crkvi župe Sveti Đurd, a u popodnevnim satima svečana sjednica Općine Sveti Đurd u Osnovnoj školi Sveti Đurđ, a nakon svečana večera. Grački grozdek dodijelit će zlatne medalje najboljim vinogradarima sa izložbe vina. U večernjim satima pod šatorom gostuje Maja Šuput uz prateći bend.

Za naše Varaždinske vijesti, Đurđevo je najavio načelnik općine Sveti Đurđ, Josip Jany. Pogledajte u videu sve što je imao za reći.