Sadržaj s oznakom: Natalija UršulinTrstenjak
Objavljeno u Aktualno | 10.10.2023.
Zaboravljene žitarice i pseudožitarice: "Proso i heljdu treba vratiti na jelovnik!"
Izv.prof.dr.sc. Uršulin-Trstenjak s Odjela prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever često drži predavanja na temu promocije zdravlja, zdrave/pravilne prehrane, rekreacije i prevenciji bolesti
Objavljeno u Društvo | 10.5.2025.
Miris tradicije na Sveučilištu Sjever: Varaždinski klipiči sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla
Edukacija studenata o Zaštićenim oznakama zemljopisnog podrijetla-ZOZP važan je segment u razumijevanju sustava zaštite tradicionalnih proizvoda i promocije lokalne proizvodnje unutar Europske unije i šire
Objavljeno u Društvo | 29.5.2023.
Radionice o zdravoj hrani i pripremi obroka: Kako prehranom spriječiti bolesti?
Radionice projekta "Promocija zdravlja i prevencija bolesti krvožilnog sustava, pretilosti i dijabetesa" pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Natalije Uršulin - Trstenjak sa Sveučilišta Sjever održane su sa svim dobnim skupinama u općinama Bednja i Vinica
Objavljeno u Našim krajem | 24.5.2023.
Bednja promiče zdrave navike: mališani naučili kako pripremiti zdrav i ukusan obrok
U sklopu projekta "Promocija zdravlja i prevencije bolesti krvožilnog sustava, pretilosti i dijabetesa u općinama Bednja i Vinica" održane su radionice za predškolce te učenike nižih i viših razreda osnovnih…