Ministar Horvat obećao daljnju podršku projektima Općine Vinica Foto: Općina Vinica

Ministar Horvat obećao daljnju podršku projektima Općine Vinica

Varaždinske vijesti | 7.10.2020. u 14:57h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Načelnik općine Vinica Marijan Kostanjevac sastao se jučer s Darkom Horvatom, ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Sastanak u ministarstvu održan je na inicijativu načelnika Kostanjevca, a tema sastanka bila je vezana uz potencijalne projekte koji su u djelokrugu resornog ministarstva.

Prilikom posjete i radnog sastanka ministar i prisutni suradnici dali su punu potporu Općini i općinskim projektima, a ministar je naglasio kako će sve situacije koje se tiču resornog ministarstva biti rješavane brzo i učinkovito u interesu općine. Načelnik je zahvalio ministru na dosadašnjoj suradnji i naglasio da istu očekuje i dalje te tom prilikom pozvao ministra u radni posjet općini.

- Važno je spomenuti kako je ministar Horvat zaslužan za rješavanje dugogodišnjeg problema vatrogasnog vozila koje je zahvaljujući ministru Horvatu i premijeru Plenkoviću konačno prešlo u vlasništvo DVD-u Vinica - napominju iz Općine Vinica.

- Vjerujem kako će sada konačno biti ispravljena nepravda kojom se Općina Vinica kroz resor ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja sustavno zakidala u protekle tri godine pri čemu smo obzirom na vrijednost prijavljenih projekata ostali bez minimalno 1,5 milijuna kuna - izjavio je načelnik Marijan Kostanjevac.

Vinica_Kostanjevac_-_Sastanak_u_ministarstvu_-_06102020.jpg

Označeno u