Prijave za volontere traju do 25. svibnja, a za radionice do 28. svibnja Foto: VAFI

Krenule prijave za radionice i volontiranje na VAFI festivalu

VV | 20.5.2017. u 13:57h | Objavljeno u Društvo

Bliži se osmi po redu VAFImeđunarodni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin, a organizatori traže zainteresirane volontere. Volonteri su duša svakog festivala, ljudi koji daju svoje slobodno vrijeme, energiju i pozitivu, a bit će u prigodi steći iskustvo rada na filmskom festivalu. Zainteresirani se mogu prijaviti do 25. svibnja putem prijavnice.

U sklopu VAFI festivala od utorka do petka (30. svibnja – 2. lipnja) u uredu VANIME, na adresi Petra Preradovića 4 u Varaždinu bit će održane i dvije besplatne radionice animiranog filma.

Radionica pod nazivom “Moj prvi animirani film” je za djecu od 9 do 13 godina, a kako je ovogodišnja zemlja partner Kina – bit će to inspiracija filma. Radionica za djecu održavat će se od 15:30 do 17:00 sati. Druga radionica bit će za mlade od 14 do 18 godina, a polaznici će raditi film u tehnici stop animacije i to od 17:00 do 18:30 sati.

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa se za sudjelovanje potrebno prijaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 091/798-0858 i to do nedjelje, 28. svibnja.

U poruci je potrebno napisati ime i prezime, dob polaznika, te broj mobitela odgovorne (kontakt) osobe. Sudjelovanje na radionicama, kao i svi ostali sadržaji na VAFI festivalu su besplatni.