Baby Lasagna srušio rekord, današnji program donosi koncert Tonyja Cetinskog...

vv | 28.8.2024. u 10:59h | Objavljeno u Društvo

Baš sve je jučer bilo u znaku Baby Lasagne, od promocije slikovnice "Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo", koja je u dvorište Vile Bedeković privukla 2000 najmlađih špancirera, do velikog koncerta na PAN pozornici Stari grad koji je nadmašio sva očekivanja.

>> FOTO Baby Lasagna izazvao oduševljenje špancirera kod vile Bedeković
>> FOTO Baby Lasagna nije razočarao, tisuće fanova tražilo još...
>> VIDEO Baby Lasagna priredio koncert za pamćenje na Špancirfestu

Bio je to najposjećeniji koncert u povijesti Špancirfesta, a Baby Lasagna je potvrdio da je trenutno jedan od najtraženijih izvođača na domaćoj sceni. Publika je odlično prihvatila njegove nove pjesme od kojih je neke prvi put uživo izveo baš u Varaždinu, a najveća euforija je nastala prilikom izvedbe mega hita Rim Tim Tagi Dim koji je 25 tisuća posjetitelja pjevalo u jedan glas. Zanimljivo je da je tijekom nastupa Lasagna spomenuo kako je neke svoje pjesme napisao baš u Varaždinu u kojem je studirao.

unnamed_2.jpg

Atmosferu za Baby Lasagnu zagrijao je mladi varaždinski bend Dodger Artfool kojem je jučer izašao prvi studijski album "Dobri ljudi".

unnamed_6.jpg

Ništa manje atraktivan nije bio ni program na varaždinskim ulicama i trgovima kojima su prošpancirali svima omiljeni štulaši iz skupine Stelzen Art.

unnamed_7.jpg

Mr. Dyvinetz je oduševio akrobacijama na svom Cyr wheelu, rekvizitu za vrtnju i izvođenje akrobatskih pokreta.

unnamed_8.jpg

Eric Tarantola svojim neobičnim instrumentima rasplesao je sve oko sebe.

unnamed_9.jpg

PROGRAM ZA SRIJEDU 28. KOLOVOZA

S juga Argentine, manoAmano Circus Company putuje diljem svijeta sa svojim remek djelom preciznosti, vrtoglavice i komedije. Dvojac iz manoAmano ne leti, znaju da nikad neće, ali svejedno pokušavaju.

unnamed_10.jpg

Toni Cetinski sinonim je za jedinstveni vokal i nezaboravne hitove koji su osvojili publiku diljem regije. Svojim emotivnim baladama i energičnim nastupima, Toni nas svaki put iznova oduševi i podsjeti zašto je jedna od najvećih domaćih estradnih zvijezda, a tako će zasigurno biti i večaras kada se Toni vraća na glavnu festivalsku pozornicu.

unnamed_11.jpg

Došpancirajte do Parka kreative u kojem mališane očekuju brojne znanstvene, kreativne i likovne radionice, ali i kazališne predstave, mini disco i sportske radionice. Posebna atrakcija su 3D igre iz popularnog Muzeja iluzija.

unnamed_12.jpg

Video sadržaj