FOTO Baby Lasagna nije razočarao, tisuće fanova tražilo još...

vv | 28.8.2024. u 08:16h | Objavljeno u Društvo

Jučerašnji koncert se očekivao s velikim iščekivanjem, najveća glazbena zvijezda koja je ove godine skoro osvojila Eurosong, nastupio je na velikoj pozornici Špancirfesta kod Starog grada.

Baš sve je jučer bilo u znaku Baby Lasagne, od promocije slikovnice "Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo", koja je u dvorište Vile Bedeković privukla 2000 najmlađih špancirera, do velikog koncerta na PAN pozornici Stari grad koji je nadmašio sva očekivanja.

- Bio je to najposjećeniji koncert u povijesti Špancirfesta, a Baby Lasagna je potvrdio da je trenutno jedan od najtraženijih izvođača na domaćoj sceni. Publika je odlično prihvatila njegove nove pjesme od kojih je neke prvi put uživo izveo baš u Varaždinu, a najveća euforija je nastala prilikom izvedbe mega hita Rim Tim Tagi Dim koji je 25 tisuća posjetitelja pjevalo u jedan glas. Zanimljivo je da je tijekom nastupa Lasagna spomenuo kako je neke svoje pjesme napisao baš u Varaždinu u kojem je studirao - naveli su iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

"Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo" trenutno je najtraženije hrvatsko dječje štivo što je pokazala jučerašnja promocija slikovnice u dvorištu Vile Bedeković. Više od 2 dvije tisuće mališana došlo je na druženje s Markom Purišićem i autorom teksta i ilustracija Igorom Juriljem.

>> FOTO Baby Lasagna izazvao oduševljenje špancirera kod vile Bedeković

Atmosferu za Baby Lasagnu zagrijao je mladi varaždinski bend Dodger Artfool kojem je jučer izašao prvi studijski album "Dobri ljudi".

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji Krešimira Đurića.

Video sadržaj