U nesrećama u Donjoj Voći i Cerju Nebojse ozlijeđene tri osobe Foto: ilustracija

U nesrećama u Donjoj Voći i Cerju Nebojse ozlijeđene tri osobe

Varaždinske vijesti | 14.10.2019. u 17:33h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća i to pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 13. listopada oko 10.30 sati u Donjoj Voći, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Osobnim vozilom je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao 27-godišnjak. Dolaskom do Donje Voće van naselja i ulaskom u oštri zavoj zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je kontrolu i nadzor nad vozilom, te je u zanošenju prešao na suprotnu prometnu traku i udario u vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnjak. Ozljede su zadobila oba vozača te im je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 13. listopada oko 19.45 sati u Cerju Nebojse, u prometnoj je nesreći ozlijeđen mopedist. Neregistriranim i neosiguranim mopedom te pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.64 g/kg je upravljao 24-godišnjak. Moped nije držao na sredini obilježene prometne trake te je sišao na desnu bankinu i nastavio vožnju po travnatoj površini pa je naletio na šljunčani nasip nakon čega je pao. Tijekom vožnje nije koristio zaštitnu kacigu. Prilikom pada je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Označeno u