Nema odmora za provalnike: Operirali po Varaždinu, Gornjem Vratnu, Marčanu... Foto: VV arhiva / ilustracija

Nema odmora za provalnike: Operirali po Varaždinu, Gornjem Vratnu, Marčanu...

I.D./Varaždinske vijesti | 16.8.2019. u 16:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 34-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj 14. kolovoza u Ulici braće Radić u Varaždinu provalio u kuću iz koje je otuđio prijenosno računalo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Zaprimljena je i prijava 65-godišnjaka prema kojoj mu je nepoznati počinitelj 15. kolovoza u Optujskoj ulici u Varaždinu provalio u stan, iz kojeg je ukrao televizor. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Također, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 43-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 10. do 14. kolovoza u Ulici Ljudevita Gaja u Gornjem Vratnu provalio u kuću iz koje je otuđio motornu kosilicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policija je izvijestila i da je od 9. do 14. kolovoza nepoznati počinitelj u Banjšćini provalio u vikend kuću u vlasništvu 38-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.

Od 13. do 14. kolovoza u Viničkoj ulici u Marčanu nepoznati je počinitelj provalio u škrinju iz koje je otuđio sladoled. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.

U srijedu, 14. kolovoza u Strmcu Podravskom nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo 31-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u