Krade se gotovo sve: od novca i alata, do pića, krumpira i salate

vv / pu varaždinska | 21.6.2019. u 18:15h | Objavljeno u Crna kronika

Na Trgu svetog Mihaela u Sračincu, nepoznati je počinitelj provalio tijekom noći 18./19. lipnja u rashladnu vitrinu u sklopu kioska u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu i otuđio razna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 19. lipnja u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 57-godišnjakinje te otuđio iznos od više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 17. do 19. lipnja u Vratno Otoku, na predjelu zvanom Ščitnjak, nepoznati je počinitelj s poljoprivredne parcele u vlasništvu 67-godišnjakinje, otuđio krumpir, salatu i drugo povrće, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 18. do 19. lipnja u ulici Bože Težaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz parkiranog teretnog vozila u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Petrinjskoj ulici, otuđio udarni čekić, električnu bušilicu i drugi alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U srijedu, 19. lipnja u Donjem Makojišću, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje te za vrijeme kad se ona nalazila na katu kuće, iz jedne od prostorija u prizemlju otuđio iznos od više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Od 10. do 20. lipnja u Dravskoj ulici u Cestici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjeg državljanina Slovenije te otuđio električne brusilice i drugi alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u