U novom broju Varaždinca pročitajte... Foto: Ilustracija

U novom broju Varaždinca pročitajte...

VV | 13.6.2022. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

 Varaždinske vijesti u novom broju donose:

- Zašto niz zemalja ima obranu od tuče da smanji štete, a u nas se ona želi potpuno ukinuti?

- Veći poticaji za kupnju električnih vozila, ali njih će ove godine biti - manje

- Što je poručio ivanečki gradonačelnik nakon preslagivanja u Gradskom vijeću?

- Kako je afera dvoje zaljubljenih tragično završila zbog trgovanja kriptovalutama?

- Koliko je jaka veza između prehrane i raka?

U novom broju Varaždinca pročitajte kako će izgledati prvi S PARK centar u Hrvatskoj koji se gradi u Varaždinu, zašto su prosvjedovali zaposlenici varaždinkog suda i je li to uvod u štrajk, a doznajte i kako je obilježen Svjetski dan zaštite okoliša u organizaciji tri varaždinska fakulteta.

Varaždinec u novom broju donosi sve o uspjehu mladih varaždinskih robotičara koji su u Varaždinu dočekani s oduševljenjem, hoće li vozači ostajati bez vozačkih dozvola zbog jedne tablete, kakav to posao čeka gradonačelnika Sinišu Jenkača u Novom Marofu, kako je Kazališni studio mladih zaključio sezonu i tko je sve bio na ovogodišnjem Theaterspileu.

U novom broju Varaždinskih vijesti prisjećamo se kultnog Gimnazijskog kluba V3, tko se okitio titulom Miss Beauty i tko je na varaždinskom aerodromu bio brži - Red Bull-ov sportski avion ili Rimčeva Nevera?

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više enigmatski kutak i RTV prilog, Od ovog broja s Varaždincem popijte besplatnu kavu i potražite veliki poster NK Varaždina! 

Redovito pratite i naše video priloge na you tube kanalu i internet stranicama Varaždinskih vijesti!