"Bilo je kao u raju, a onda je došao pakao, i to - zatvorski!"

Ivica Kruhoberec | 13.6.2022. u 19:00h | Objavljeno u Crna kronika

Činilo mi se u početku kao da sam u raju: obostrano razumijevanje, ljubavni odnosi na raznim mjestima i bilo kada... koji me zamalo stajao života, prisjeća se Damir K. (52) govoreći o odnosu s Anitom A., partnericom s kojom je na proljeće prošle godine došao u Hrvatsku, ostavljajući suprugu i djecu u Njemačkoj gdje je praktički živio cijeli svoj život, uz povremene prekide radi poslova u Meksiku i još nekim zemljama.

- Jednostavno, zaljubio sam se u 50-tim. Ona, iako je Njemica, htjela je otići u Hrvatsku gdje sam rođen i imam obiteljsku kuću u mjestu nedaleko od Ludbrega. Tu smo živjeli nekoliko dana i onda odlazili u hotele na Jadran, i to od Pule, Opatije, Šibenika, Splita pa do Dubrovnika. Desetak mjesta, obično po sedam dana. Bilo je nezaboravno, iskreno priznaje sugovornik.

Dok se njegova ljubavnica bavila jogom kao sljedbenica pokreta new age, on se bavio preprodajom kriptovaluta.

- Počeo sam još 2014. godine. Imam svoje račune, više elektronskih novčanika... Ukratko, to mi je dobro išlo. Kada je to vidjela, rekla je da bi se i ona u tome okušala. Pomogao sam joj otvoriti vlastiti račun na kripto burzi na koji je ona uplatila 350.000 eura, koje je dobila prodajom stana. Oni su transakcijama narasli na 450.000 eura. Ali, kako je rastao iznos, tako su rasli i apetiti, i tu je nastao problem, veli sugovornik...

Što se dalje događalo pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...