HNS donirao Općoj bolnici Varaždin iznos od 200 tisuća kuna Foto: Krešimir Đurić

HNS donirao Općoj bolnici Varaždin iznos od 200 tisuća kuna

VV | 30.11.2020. u 14:11h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Danas je u Varaždin stigao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji je uz izbornika Zlatka Dalića, predsjednika Županijskog nogometnog saveza Varaždina Nenada Horvatića i tajnika ŽNS-a Varaždin predao donaciju Općoj bolnici Varaždin u iznosu od 200 tisuća kuna u borbi protiv koronavirusa koji je najteže u Hrvatskoj pogodio Varaždinsku županiju.

- Najvažnije je da smo zahvalni svim ljudima koji rade u bolnici. Puno njih je volontiralo. Želim da, kada budemo mogli izaći iz ove situacije, budu naši gosti kada budemo igrali u Varaždinu, Zagrebu, Splitu, Osijeku, Puli ili u nekom drugom mjestu. Želio bih da im se na bilo koji način odužimo, od novaca, pomoći i svega ostalog jer oni riskiraju svoj život i to je ono najvažnije - rekao je predsjednik HNS-a, Davor Šuker.

- Zahvaljujem se svima na ovoj vrijednoj donaciji. Drago mi je da su prepoznali važnost ovakvog polaganja sredstva. Donacijska sredstva će biti iskorištena za nabavku prijeko potrebna opreme za liječenje Covid-19 bolesnika i drago mi je da sportaši prepoznaju važnost sudjelovanja rada u zajednici - rekao je ravnatelj Opće bolnice Varaždin, Nenad Kudelić.

get_hi_media_1.jpg

get_hi_media_2.jpg

get_hi_media_3.jpg

get_hi_media_4.jpg