Unikatni suveniri, najbolja vina, pokloni i ulaznice u Suvenirnici Varaždinskih vijesti

| 21.8.2024. u 12:55h | Objavljeno u Video

Suvenirnica Varaždinskih vijesti, smještena u srcu varaždinske starogradske jezgre na Korzu, prava je oaza za sve one koji traže nešto posebno.

Ovdje možete pronaći raznolike poklone i suvenire proizvedene u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na varaždinske motive. Ljubazno osoblje uvijek je spremno pomoći vam savjetom, a dodatno će ukrasiti vaš odabrani dar, čineći ga još posebnijim.

Osim bogatog izbora originalnih varaždinskih suvenira, poput Ključa grada Varaždina, Gradskog grba i Čarobnog svijeta kristala Hede Rušec, unikatnih predmeta, replika, fotomonografija, odjevnih te mirisnih suvenira. Suvenirnica Varaždinskih vijesti nudi i vrhunska vina lokalnih proizvođača, pjenušce, likere te unikatne poklone i suvenire. Svaki artikl pažljivo je odabran s naglaskom na kvalitetu i autentičnost, što potvrđuju i posebni certifikati.

Uz to, ovdje možete kupiti Varaždinske vijesti za samo 1 euro, čime ćete biti informirani o svim važnim događanjima u gradu kao i autorskim pričama iz našeg kraja kao i ulaznice za različite koncerte.

Vjerujemo da ćete svojim odabirom razveseliti bližnje i podsjetiti ih koliko su vam važni.

Suvenirnica Varaždinskih vijesti
Trg kralja Tomislava 7 (korzo)
42000 Varaždin

Radno vrijeme za Špancirfest
Ponedjeljak – Petak: 08-21 sati
Subota: 09-21 sati
Nedjelja: 11-21 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

suvenirnica-24-spancir_copy.jpg