Lions klub NCLC Varaždin Millenium: Održan Roof top party na krovu Tehnološkog parka u Varaždinu

vv | 20.8.2024. u 08:00h | Objavljeno u Video

Članovi Lions kluba NCLC Varaždin Millenium ovaj su petak, 16. kolovoza, na krovu Tehnološkog Parka u Varaždinu zajedno sa novo osnovanim Lions klubom Virtual Croatia organizirali Roof top party. Događaj se je mogao pratiti i na live streamingu na FB stranici Lions kluba Virtual Croatia, a za dobar ugođaj pobrinule su se djevojke iz varaždinskog benda Coda.

Lionsi su najavili svoje humanitarne akcije u novoj Lions godini koja je počela 1.7.2024. i završava 30.6.2025. Oba kluba marljivo su radili na planovima za ovu Lions godinu i isplanirali više zajedničkih humanitarnih akcija. Kroz Lions godinu osmišljene su humanitarne akcije koje prate pet najvažnijih fokusa djelovanjaLionsa: slijepi i slabovidni, dijabetes, glad, zaštita okoliša i karcinom kod djece.

Špancirfest je prva zajednička akcijaLions klubaVirtual Croatia  i njihovog kluba osnivača, NCLC Varaždin Millenium. Potražite ih u Uršulinskoj ulici u razdoblju od 23.08. do 01.09. 2024. i podržite njihovu akciju za prikupljanje financijskih sredstava za varaždinske beskućnike.  Pučka kuhinja u Varaždinu ne radi nedjeljom i na taj problem Lionsi ukazuju već dugi niz godina skupljajući financijska sredstva za njihov nedjeljni ručak.

Sve dok se taj problem ne riješi, Lionsi sve donacije koje prikupe na Špancirfestu usmjeravaju udruzi Novi put https://novi-put.hr/ koja osigurava infrastrukturu za pripremu obroka i brine o beskućnicima. Slogan ove humanitarne akcije je:„Knjigu biraj-humanitarno doniraj“. Lions kućicaće biti puna zanimljivih knjiga koje su prikupili vrijedni Lionsi, a vi knjige možete birati i ponijeti čineći pritom dobro djelo.

Humanitarna akcija odobrena je Rješenjem Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje te je u Evidenciji humanitarnih akcija upisana pod evidencijskom oznakom: VŽ-HA/PHO-24-6.Financijska sredstva u okviru ove humanitarne akcije prikupljaju se i na transakcijskom računu: IBAN broj: HR29 23400091511291135 otvorenom kod Privredne banke Zagreb d.d.

Uplate su moguće u razdoblju od 19.8. do 9.9.2024. (namjena: HUMANITARNI ŠPANCIRFEST 2024).Lions kućica u Uršulinskoj ulici biti će otvorena radnim danom od 18:00 do 22:00 sata ,  a vikendom od 10:00 do 22:00.  Odmah nakon Špancirfesta, Lionsi su najavili humanitarni Tenis turnir koji će se održati 7.9.2024. na Tenis terenima Tenis kluba Varteks, a prikupljat će se sredstva za potrebe rada udruge za autizam Pogled iz Nedelišća http://udrugapogled.hr/ .

Označeno u