Kandidatkinja za najboljeg radnika u Hrvatskoj i Roberta Bačani iz Ludbrega

vv | 18.10.2024. u 10:16h | Objavljeno u Video

Jedna od finalistica natječaja za najboljeg radnika Hrvatske je Roberta Bačani koji živi u Zagrebu, ali je rodom iz Ludbrega.

Roberta radi u O.Š. Sesvetska Sopnica kao edukacijska rehabilitatorica. Bili smo u jednom od razreda u kojima radi i sami se uvjerili da ju djeca jako vole. I sama suočena s više životnih izazova, Roberta je uprkos svemu izrazito pozitivna i neizmjerno hrabra, uporna i takva da izaziva divljenje.

Kolegica za nju kaže: "Roberta je oličenje optimizma i podrške na radnom mjestu. Riječ "ne" ne postoji u  njezinom rječniku, a njezina je sposobnost rješavanja problema i komunikacije s drugima izvanredna. Uvijek je spremna pružiti podršku i pomoć, bilo da se radi o radnom zadatku ili osobnom izazovu, a njezin vedar duh i karizma kojom zrači čine ju poželjnom u svakom radnom kolektivu. Humorističnog je i vedrog duha, uvijek spremna na šalu i puna životnih anegdota. Njena plemenitost uistinu dotiče srca svih onih koji se nađu na njenom životnom putu pa tako i nas, PUN.

Ona je ne samo vođa, već i duša svog malog tima PUN u školi. Bez obzira na udaljenost putovanja, roditelji se odlučuju upisati dijete baš u našu školu samo zbog Roberte i izvanrednog glasa koji je prati u profesionalnom životu. Sama je radila kao pomoćnica u nastavi te je inspirirana djetetom s kojim je radila, napravila ilustrirani komunikat