Streličarski klub Navaho iz Jalžabeta od Općine dobio prostorije za treniranje u dvoranskoj sezoni

Varaždinske vijesti | 10.2.2023. u 12:55h | Objavljeno u Sport

- Mi, streličari, često se znamo žaliti kako je streličarstvo u Hrvatskoj podcijenjeno, kako ne dobiva dovoljno pažnje, pomoći i priznanja koliko jedan takav atraktivan, olimpijski sport zaslužuje. E pa mi u Jalžabetu živimo jednu malo drugačiju priču, pohvalili su se iz Streličarskog kluba Navaho iz Jalžabeta.

- Jučer smo proslavili otvaranje prostora kojeg je za naš klub uredila Općina Jalžabet. Prostor je uređen u potkrovlju Društvenog doma Leštakovec i omogućit će nam nesmetano treniranje u dvoranskoj sezoni te prijeko potreban skladišni prostor za svu našu opremu - dodali su iz SK Navaho.

Zahvalili su općini Jalžabet i načelniku Rajku Solaru.

- Ne trebamo opisivati koliko smo zahvalni i sretni što živimo u zajednici koja prepoznaje naš trud, rad i potencijal te nas podržava na svakom koraku. Da bi nam večer bila još bolja, proslavili smo i Matijin uspjeh na Svjetskom kupu u Francuskoj. A što su slavlja bez dobrih prijatelja? Hvala ekipi iz „Varaždinskog streličarskog kluba“ i SK „Budinščina“ što su nam se pridružili i veselili zajedno s nama - poručili su iz Streličarskog kluba Navaho iz Jalžabeta.