Nogometaši Varaždina nalaze se na osmom mjestu tablice, sa 4 boda više u odnosu na devetoplasiranog Foto: Krešimir Đurić

Počela pretprodaja ulaznica za subotnji prvenstveni susret sa Slaven Belupom

| 2.7.2020. u 12:27h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina će u subotu u 21:05 na Gradskom stadionu u Varaždinu u sklopu 33. kola HT Prve lige ugostiti momčad Slaven Belupa iz Koprivnice. Sukladno odlukama Hrvatskog zavoda za javno zdrastvo, Stožera za civilnu zaštitu te Hrvatskog nogometnog saveza i na ovoj utakmici biti će omogućeno prisustvo gledatelja ali po posebnim mjerama i uvjetima.

Sve godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu no postoji mogućnost da rezervirane stolice zbog epidemioloških mjera neće biti dostupne. Kapacitet stadiona, odnosno maksimalni broj dozvoljenih gledatelja biti će smanjen na trećinu ukupnog kapaciteta, što iznosi 3200 gledatelja. Prilikom ulaska na stadion bit će nužno ostaviti osobne podatke uz predočenje osobne iskaznice te broj telefona za eventualne epidemiološke potrebe.

Cijena ulaznica za tribinu Sredina biti će 50 HRK dok će za sve ostale tribine biti 30 HRK. Ulaznice će se prodavati do popunjavanja dostupnog kapactiteta. Tribina Istok biti će u prodaji ukoliko se pokaže potreba za njenim otvaranjem. Ulaznice su u prodaji od danas u sklopu caffe bara na stadionu dok će na dan utakmice Ticket Point biti otvoren od 12 sati.

Vrata stadiona otvaraju se u 19 sati, a iz kluba mole gledatelje da zbog epidemiološke situacije na stadion dođu ranije kako bi izbjegli gužve.