Humanitarna utrka "Zasvijetli za druge" od ove godine u Varaždinu!

VV | 7.5.2023. u 12:00h | Objavljeno u Sport

Humanitarnu utrku Zasvijetli za druge ove godine organizira eSTUDENTov tim Mreža Varaždin kako bi potaknuli studente, rekreativce i građane Varaždinske županije na aktivniji i zdraviji život. 

Utrka će se održati 20. svibnja s početkom u 10:00 sati na kupalištu na Dravi, a utrkivat će se na dionicama od 2 500 i 6 250 m u muškoj i ženskoj grupi.

Osim promoviranja aktivnijeg života i zdravog natjecateljskog duha, trkači će svojim sudjelovanjem, koje iznosi 7 € po osobi, učiniti dobro djelo jer će se sva prikupljena sredstva donirati u humanitarne svrhe. 

Budući da se istoga dana obilježava i Mreža zdravih gradova, građanima će u sklopu utrke biti omogućeno mjerenje tlaka i šećera.

- Prijave na utrku traju do 18. svibnja, a prijaviti se možete OVDJE. Za prvih 150 sudionika osigurani su startni paketići naših sponzora, stoga vas potičemo da prijavom, osim nagrada, sebi osigurate subotu ispunjenu zdravim tjelesnim navikama, dobrom voljom i ugodnom atmosferom u najljepšem baroknom gradu - poručuju organizatori.

Označeno u