FOTO Skupština ŽNS-a Varaždin: Podijeljeni ugovori u iznosu od 67 tisuća eura za infrastrukturu Foto: Martin Novosel

FOTO Skupština ŽNS-a Varaždin: Podijeljeni ugovori u iznosu od 67 tisuća eura za infrastrukturu

VV | 16.3.2023. u 20:55h | Objavljeno u Sport

Danas je u Fontani Crnković održana skupština Županijskog nogometnog saveza Varaždin. U 2022. godini uvedene su promjene u sustavu natjecanja pa je tako krenula Elitna liga sa 12 klubova koja je zamijenila nekadašnju Međužupanijsku nogometnu ligu, a za sada prema nekim prvim podacima nije pala gledanost ili kvaliteta nogometa u najvišem rangu natjecanja pod ovlasti varaždinskog ŽNS-a.

Prema podacima ŽNS-a Varaždin u pogonu je 3032 igrača mlađih od 18 godina, a u 2022. godini su odigrali 840 utakmica što je bio jedan od ciljeva osnivanja nogometnih centara da se svaki vikend igraju utakmice, da se nogometni razviju i da se ne dogodi da napuste nogomet kao sport.

Prošle godine je u sportsku nogometnu infrastrukturu uloženo više od 550 tisuća kuna, a na večerašnjoj sjednici je 16 klubova dobilo nove novčane potpore za ulaganje u nogometnu infrastrukturu u ukupnom iznosu od 67 tisuća eura. Potpore su dobili Bukovčan 27, Zelengaj, Randički, Podravac Svibovec, Razvitak, Novakovec, Sloga, Polet Martijanec, Omladinac, Dinamo 01, Lunjkovec, Mladost Varaždin, Sloboda Tužno, Beretinec, Lepoglava i Mladost Sigetec. Također su podijelili oko 500 lopti i dodatnu opremu okupljenim klubovima.

Također, priznanja za svoje dugogodišnji rad u svojim klubovima dobili su Milan Tvarog, Miljenko Slatković i Miljenko Mikulčić. Kako je to sve izgledalo na samoj skupštini pogledajte u fotogaleriji. 

Označeno u