Fight Night borilačka priredba FC Kovačića u dvorani OŠ u Cestici

| 12.12.2019. u 14:25h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sportskoj dvorani Osnovne škole u Cestici 28. prosinca ove godine Fight Club Kovačić u suradnji s Općinom Cestica organizira Fight Night borilačku priredbu. Nastupiti će borci iz kluba Fight Club Kovačić i gosti iz Mađarske, Slovenije i Srbije. Između ostalih treba izdvojiti Matiju Bešvira koji je sve borbe završavao prekidom ili je deklasirao protivnike,a kod juniora će nastupiti i aktualni europski prvak Emanuel Šprem.

Višestruki je prvak Hrvatske, osvajač svjetskog kupa u savate boksu i kickboxingu i jedan od najboljih Hrvatskih juniora. Uz ženski meč u kojem će nastupiti aktualna osvajačica Kupa Hrvatske Mateja Matijašić glavni meč imat će domači dečko iz Cestice, član Fight Cluba Kovačić Željko Kranjc. U protekle dvije godine dominirao je po turnirima u kickboxingu u teškoj kategoriji i sigurno će u rodnom kraju pružiti odličnu borbu.

Njegov protivnik je 187 cm visoki i 105 kg težak aktualni prvak Mađarske, brončani sa europskog prvenstva i treči na svjetskom prvenstvu Szertaridisz Ermisz. Već je nekoliko godina u vrhu teške kategorije u savate boksu, izuzetno opasan i fizički spreman borac. Borci Fight Club-a Kovačić treniraju svakodnevno i gledatelji će moći vidjeti stvarno atraktivne, fizički spremne, snažne borce krajem godine u Cestici.