Današnja sjednica nije održana zbog nedostatka kvoruma Foto: Krešimir Đurić

28. sjednica Skupštine Zajednice SUGV-a nije održana zbog nedostatka kvoruma

| 1.6.2017. u 19:15h | Objavljeno u Sport

Danas se u palači Herzer trebala održati 28. sjednica Skupštine Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, međutim sjednica nije održana zbog nedostatka kvoruma, a nova će sjednica biti održana za tjedan dana.

Današnjoj je sjednici od 29 članova skupštine nazočilo njih 14, pa je verifikacijska komisija izvjestila nazočne i predsjedavajućeg na sjednici Božidara Crnkovića, inače dopredjednika Zajednice sportskih udruga, da nema kvoruma potrebnog za održavanje sjednice.

Na dnevnom redu sjednice trebalo se odlučivati o Usvajanju završnog računa za 2016.g, realizacija Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2016., zatim raspravljati se o financijskom izvješću Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina za 2016.godinu, razmatrati izvješće o radu i djelovanju Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina u 2016.g,  te usvajanje zapisnika komisije za popis obveza, potreba i potraživanja (inventurna komisija) za 2016.g.

Na dnevnom je redu bilo i Izvješće Nadzornog odbora, prijedlog Odluke o privremenom financiranju Programa u sportu Grada Varaždina za razdoblje 01. travanj 2017. – 30. lipanj 2017. i Prijedlog raspodjele sredstava prema stavkama, nagrađivanje vrhnski kategoriziranih sportaša (I i II kategorija HOO-a), sufinanciranje sportskih udruga Grada Varaždina temeljem Kriterija Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša, sufinanciranje rada trenera mlađih uzrasnih kategorija, sportske aktivnosti osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, sufinanciranje troškova održavanje i funkcioniranja gradskih sportskih građevina kojima upravljaju ostale sportske udruge, zatim financiranje godišnje cijene sata korištenja gradskih bazena Varaždin za sportske udruge članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina,

Dnevnim je redom bilo predloženo i donošenje Odluke vezano na pristigli Zapisnik sa izbornog sastanka za člana Skupštine Izborne jedinice 18 - stolni tenis, te prijem novih sportskih udruga u članstvo Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina,