Medicinski wellness i fizioterapija u Minervi u V. Toplicama

V.V. | 8.3.2017. u 10:22h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U najljepšem dijelu Hrvatskog Zagorja nalazi se Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice.

Zahvaljujući izdašnom izvoru termalne vode i ljekovitom blatu toplice su poznate pod nazivom Aquae Iassae dulje od 2000 godina. Svoju djelatnost prezentiraju kroz usluge medicinske rehabilitacije i zdravstvenog turizma.

Fizikalna terapija temelji se na različitim mogućnostima primjene ljekovite termalne vode i ljekovitog blata, a neke od najčešćih procedura su hidroterapija, kineziterapija, elektroterapija i različite vrste masaža. Blagotvorna svojstva svih navedenih terapijskih postupaka povoljno utječu na  reumatska oboljenja, neurološka  oboljenja, ozljede i bolesti kralješnice, ortopedske bolesti i deformitete, a koriste se i u medicinskim programima namijenjenim  radno-aktivnoj populaciji sa ciljem postizanja bolje opće kondicije, kao i u programima priprema sportaša.

Sastavni dio kompleksa Specijalne bolnice je objekt Minerva koji uz sve spomenuto nudi i usluge iz sektora turističko-ugostiteljske djelatnosti. Minerva je omiljeno mjesto poslovnih i društvenih susreta svih generacija.

Tu djeluje i moderno opremljen Centar zdravlja Minerva Medica čiji djelatnici kroz individualizirane aranžmane pružaju usluge medicinskog wellnessa i fizioterapije. Napeti ste, umorni, pod stresom? Ili vas bole križa, zglobovi ili mišići?

Centar zdravlja Minerva Medica nudi rješenje za svaku neugodu.. U ponudi Centra su masaže, aromaterapija, biserna kupka, shockwave terapija, kinesio taping, limfna drenaža, refleksoterapija, terapija inkontinencije, terapija ultrazvukom i laserom, TENS te kineziterapija pokretom.

Na usluge Centra su vezani specijalistički pregledi i konzultacije doktora medicine i suradnika u zdravstvu, kao i dijagnostičke i terapijske usluge. Možete se odlučiti i za neke atraktivne pakete usluga kao npr. anticelulitni tretman, paket za prijateljice, paket za dvoje, paket za mame, rođendanski paket te medeni paket za dvoje.

Obratite se s punim povjerenjem!