Meso jelena na jelovniku restorana Shamper

V.V. | 23.3.2017. u 10:28h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Meso divljači u svijetu je cijenjeno kao najbolje meso, a razlog tome je taj što se divljač u prirodi hrani isključivo onim što pronađe, redom začinskim biljkama i travom dok pije izvorsku vodu. Samim time, slobodnom kretnjom po teritoriju meso divljači ima jedan poseban okus koji se davnih dana, gotovo isključivo nalazio na tanjurima kraljevske obitelji i elite.

1
 
Danas u mesu jelena uzgojenog u Međimurju možete uživati u Restoranu Shamper koji za sve ljubitelje divljači priprema posebnu ponudu «Posebna ponuda od mesa jelena». Tako ćete od ponedjeljka 27. ožujka, pa sve do isteka zaliha, moći uživati u jelima kao što su odrezak od jelena s umakom od crvenog vina i datulje ili u jelenovom mesu posluženom u umaku od soja sosa i aronije. Ova jela uz čašu vlastitog pjenušca i impresivnog ambijenta Starog grada Zrinskih sve su što vam je potrebno da se odmorite od užurbane svakodnevice.

Više informacija potražite na www.shamper.hr i na Facebook i Instagram profilu.