VRTNI CENTAR IVA Oplemenite dom zelenim glamurom!

VVM | 28.9.2024. u 18:39h | Objavljeno u Sponzorirano

Bilo da tražite zimzeleno ili listopadno drveće, cvijeće ili neko novo sobno bilje, ukrasne tegle ili dekorativne vaze, svakako navratite u Vrtni centar Iva i sigurno ćete pronaći nešto novo i zanimljivo. Uz sadnice, nudimo i veliki izbor sobnog bilja, tegli i dekora kojima možete ukrasiti svoj životni prostor.

Jesenska sadnja već je uvelike krenula, a Vrtni centar Iva poziva vas u svoj centar u Štefancu, pored Čakovca, po inspiraciju za sadnju, ali i za uređenje svoga interijera. Osim velikog izbora vanjskog bilja, u centru možete pronaći šarenilo sobnog bilja, ukrasnih tegli i drugog dekora kojim možete oplemeniti izgled svojih terasa, balkona i unutarnjih prostora. Bilo da tražite zimzeleno ili listopadno drveće, cvijeće ili neko novo sobno bilje, ukrasne tegle ili dekorativne vaze, svakako navratite u Vrtni centar Iva. Sigurno ćete pronaći nešto novo i zanimljivo, a pri odabiru biljaka, ili nekih drugih željenih artikala, rado će vam pomoći ljubazni djelatnici Vrtnog centra Iva.

Osim što su ukras svakog doma, poznato je da biljke pozitivno djeluju na naše zdravlje i raspoloženje. Za one koji žive u stanovima, njega sobnih biljaka odlična je prigoda da se ponovno povežu s prirodom. Biljke nam poboljšavaju raspoloženje, ubrzavaju oporavak kad smo bolesni, pročišćuju zrak i povoljno djeluju na našu radnu učinkovitost i koncentraciju. Katkad je dovoljno samo promatrati ili dodirnuti biljku da nam se poboljša raspoloženje. Postoje biljke koje djeluju i kao osvježivači zraka i one koje proizvode obilje kisika pa mogu djelovati smirujuće i blagotvorno protiv nesanice. Biljke za koje ste pronašli pravo mjesto u svojem domu svakako će prostoriji dati opuštajući, ugodan ugođaj. Unoseći prirodu u svoj dom stvarate ugođaj mira i sigurnosti, a njega bilja često je meditativan proces koji nas uči strpljenju, zahvalnosti i optimizmu.

Od kaktusa i fikusa do orhideja i egzotičnog bilja

Vrtni centar prostire se na oko 2.000 kvadrata otvorenog i 400 kvadrata zatvorenog prostora uz pregršt raznovrsnih sadnica. Unutarnji dio prepun je sobnih biljaka koje će svojim raskošnim bojama oplemeniti vaš životni prostor. Od kaktusa, filadendrona, fikusa, difenbahija, puzavica i dracena preko orhideja do egzotičnog bilja. Za svaku se biljku ili skupinu nude tegle raznih oblika, veličina i materijala.

U sklopu vrtnog centra moguća je prodaja i putem interneta tj. web shopa te dostava na kućnu adresu po više nego prihvatljivim cijenama. Ako još niste odlučili što posaditi ove jeseni, svakako navratite u Vrtni centar Iva gdje Vas očekuju svakog radnog dana od 8-17 i subotom od 8-13 sati.

Web Shop: 098/180-8163

Maloprodaja: 040/337 -741

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.vrtnicentariva.hr

Poslovnica Štefanec

Braće Radića 54, Štefanec

40000 Čakovec