Sadržaj s oznakom: sadnja

Posebnost ovogodišnje akcije jest da je za sadnju korišteno 30 mladih sadnica koje su uzgojene u Varaždinskoj županiji, u rasadniku Srednje škole Arboretum Opeka u Marčanu.

U Vrtnom centru Iva biljke spremno čekaju na sadnju u novom okruženju, a ljubazne djelatnice rado će vam dati savjete gdje, što i kako posaditi. Donosimo vam nekoliko ideja kojim biljkama urediti vaš vrt u proljeće. Nudimo široku paletu najljepših biljki za proljetno uređenje vrta.

Provjerite našu bogatu jesensku ponudu i pronađite nešto za svoj komadić zelenog raja. Ove su jeseni popularne magnolije i cedrovi, a svoj zeleni kutak možete oplemeniti i živom ogradom, voćnim sadnicama ili umirujućim lipama.

Obratite pažnju na koji se način boja lišća i cvijeta vaše nove biljke uklapa uz boju fasade kuće. Informirajte se o tome što sve biljci treba za rast i razvoj, kakva će u budućnosti postati i koliko joj vremena za to treba.

Želite li pokloniti nešto originalno, a korisno za budućnost svih, jedinstvenu mogućnost za to nude varaždinski Parkovi u sklopu akcije „Jer volimo zeleno!“, kojoj je cilj ozelenjivanje Varaždina. Ideja Parkova…