Otkrijte najpopularnije haljine i suknje ove sezone

Sponzorirani članak | 16.3.2022. u 14:22h | Objavljeno u Sponzorirano

Odgovarajući kroj haljine savršeno će naglasiti vašu figuru te sakriti eventualne nedostatke. Budući da je tržište preplavljenu najrazličitijim modelima haljina, sigurno ćete imati pune ruke posla kod odabira. No, provjerite koje će haljine, ali i suknje biti popularne ove sezone.

Haljine su najpopularniji komad ženske odjeće prikladan za svečane, ali i ljetne casual situacije. Možete ih nositi povremeno ili svaki dan na posao, u šetnju ili čak u trgovinu. Naravno, pomno ćete odabrati model za svaku pojedinu prigodu. Crna haljina je, primjerice, klasik koji svaka žena jednostavno mora imati u svom ormaru. Idealna je za večernje izlaske i neformalna druženja. Koktel haljina je također među popularnijim modelima i za njom luduju dame svih dobnih skupina. Na Answear trgovini dostupna je raznovrsna paleta modela: od zanimljivim „malih“ i uskih https://answear.hr/k/zene/odjeca/haljine, preko klasičnih svečanih haljina za posebne prigode pa sve do laganih i lepršavih ljetnih modela. Budući da ne možete jednu haljinu nositi u svakoj od navedenih situacija, trebali biste za svaku imati barem po jednu. No s obzirom na dostupnosti i široku paletu modela, sigurno ćete odabrati više.

Koji su najpopularniji modeli haljina ovoga ljeta?

Ako ste u potrazi za savršenom haljinom, bogati Answear asortiman sigurno će odgovoriti na vaše potrebe i želje. Pretražite impresivnu kolekciju haljina koja će vas oduševiti na prvu. Osim klasičnih modela bez rukava ili s dugačkim rukavima u crnoj boji s dodatkom čipkastog materijala, tu su i ležerne ženske haljine prikladne za svakodnevno nošenje. Primjerice, haljine s remenom koje izgledom podsjećaju na košulje česti su odabir dama tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Ne treba zaboraviti niti na kožne haljine koje će, ovisno o samom modelu i kroju, biti prikladne za razne događaje. S obzirom na to da se materijal traper vratio u velikom stilu, posebno ističemo lagane i udobne haljine od trapera koje možete nositi gdje god krenuli. Odlično pristaju na modne ili sportske tenisice, a ako težite elegantnom stilu, odaberite sandale s platformom te nabacite modernu torbicu s remenom u obliku lanca. Ne zaboravite na haljine preko koljena s čipkastim rubom; one će definitivno upotpuniti vaš romantični outfit.

Prozračne maxi haljine kao stvorene su za vruće mjesecu, no nije isključeno da ih ne možete nositi i kad zahladi. Naprotiv, ženske haljine odlično pristaju na ostale slojeve odjeće, osobito na jakne, balonere ili sakoe.

haljine.jpg

Što kažete na dugačke plisirane suknje?

Ako ste u potrazi za savršenim suknjama koje ćete moći nositi u gotovo svim životnim situacijama, posjetite web trgovinu Answear gdje vas očekuje pregršt modela, krojeva i dizajna. Za početak izdvajamo popularne traper suknje kao stvorene za ljeto i casual druženja. Tu su i neizostavne suknje „olovka“ kroja koje će naglasiti vaš poslovni outfit, dakako, u kombinaciji s odgovarajućom ženskom obućom. Plisirane suknje su prije bile rado viđene i na ulicama i na svečanim događajima, ali i u restoranima. Na neko su vrijeme zaboravljene, međutim njihova popularnost opet je na samom vrhuncu. S obzirom na to da dolaze u širokoj paleti boja, možete ih lako kombinirati i uskladiti s ostatkom odjevne kombinacije. Ono najvažnije, odlično pristaju na gotovo su žensku obuću, tako da ih možete nositi ne samo na zatvorene cipele poput balerinki nego i na sandale, ali i papuče.