Osvojite 2x2 ulaznice za predstavu "Bogovi" u HNK Varaždinu

VV | 21.9.2022. u 08:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji s HNK Varaždin dva puta po dvije ulaznice za predstavu Bogovi, koja je na rasporedu u subotu, 24. rujna u 19:30 sati na Velikoj sceni HNK. 

Sve što trebate učiniti je lajkati Facebook stranice HNK Varaždin i Varaždinskih vijesti te tagirati (označiti) osobu s kojom želite ići na predstavu. Dobitnike ili dobitnice ulaznica objavit ćemo u četvrtak, 22. rujna.

O PREDSTAVI: 

autorski projekt motivirano igranim filmom „Funny Games“ Michaela Hanekea

Napadači su odgovor na društvo u kojem se zlo olako shvaća i podrazumijeva, na društvo koje je izabralo površnost umjesto sadržaja i zavaravanje umjesto istine. Oni nemaju biografije, njih ne treba psihologizirati, oni hladno pročišćavaju ovaj posrnuli svijet. Pitanje je da li će se hendikepi jedne generacije prenijeti na narednu. Jesmo li osuđeni na konstantno ponavljanje grešaka svojih predaka ili postoji šansa za nadogradnju? Kako ćemo se suočiti s boli kad shvatimo da su nam njihove greške u krvi? I hoćemo li se nasmijati ako ipak uspijemo maknuti teške zavjese i pustimo sunce neka uđe u našu kuću? Pred zoru koja se pojavljuje nad našom kućom, gdje se slavila godišnjica braka, dvije će se generacije suočiti s istinom i krenuti u finalni obračun.