Najbolje vrijeme godine tek dolazi! Možeš osvojiti crveni Renault Twingo

Sponzorirani članak | 26.11.2020. u 17:16h | Objavljeno u Sponzorirano

Ove godine crveni automobil može biti samo tvoj jer Lumini ti daruje Renault Twingo pod bor

Kako se bliži vrijeme Adventa i lagano se pale lampice po gradskim ulicama, počinjemo razmišljati o poklonima za naše najbliže. Iako je ova godina malo drugačija, neke stvari uvijek ostaju iste. Želimo razveseliti svoju obitelj i prijatelje, a ponekad i nagraditi sami sebe malim darom.

Ove godine je shopping još bolji jer kreće velika nagradna igra 'Lumini ti daruje Renault Twingo pod bor!'.  Od 28. studenog  do 22. prosinca potrošite minimalno 100 kuna u bilo kojoj trgovini u centru Lumini,  sačuvajte račun i pošaljite SMS na broj 60085.

U njemu napišite: LUMINI, broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu i u igri ste za prekrasan novi automobil! *Cijena SMS poruke iznosi 2,40kn, PDV je uključen.

 Lumini 2

 

Stilistica i blogerica Ana Bacinger je među prvima saznala za nagradnu igru i odmah je 'pojurila' vidjeti novi Twingo. Kako je Ana i sama ljubiteljica crvene boje, centra Lumini, ali i novih automobila, odmah nam je rekla i svoje dojmove.

„Ovog Božića odlučila sam da ću sama sebi pokloniti nešto lijepo, a kao stilistica i modna blogerica jako cijenim dobar shopping. Još kad na jednom mjestu mogu pronaći sve što mi treba, to je za mene dobitna kombinacija. A  ako uz to mogu osvojiti i automobil, zašto ne?“

Kako je Ani bilo u Trgovačkom centru Lumini i što je sve pronašla, možete pogledati na Faceboook stranici Lumini - shopping centar nove generacije.

 Lumini 3

Detaljne upute i pravila nagradne igre pogledajte OVDJE.

Izvlačenje dobitnika će se održati u prostorijama Trgovačkom centru Lumini, Donji Kneginec, Ulica Grada Lipika 15 na dan 23. prosinca 2020. u 12:00 sati, , a na Badnjak, 24. prosinca biti će objavljeno ime, prezime i mjesto stanovanja sretnog dobitnika na www.lumini.hr. 

Tu je i Lumini patrola koja će u periodu od 30. studenog do 18. prosinca, od ponedjeljka do petka, nasumično zaustavljati posjetitelje.  Ako točno odgovorite na jedno jednostavno pitanje, Lumini patrola vam plaća račune!  Osim toga, Obiteljska Lumini srijeda postaje Obiteljski Lumini tjedan – tjedan popusta koji vam  donosi Sveti Nikola - u periodu od 6. do 12. prosinca. Tu je i Facebook nagradni natječaj „Djeco, nacrtajte nam sv. Nikolu! Mame, tate objavite sliku i osvojite shopping!“ , u periodu od 30. studenog do 6. prosinca gdje ćemo darivati 10 najkreativnijih poklon bonom od 200,00 kuna.

Iskoristite sve što se nudi, razveselite svoje najbliže, ali i sebe, i na kraju ovjekovječite ovu 2020-u godinu lijepom božićnom uspomenom kod glavnog bora!

PS. Kako bi vam olakšali kupovinu, darujemo vam vrećicu za shopping. Javite se na info pult Trgovačkog centra Lumini, izaberite boju i uživajte u predbožićnoj atmosferi centra Lumini!

I nemojte zaboraviti: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Vidimo se u centru Lumini!

Za više informacija u vezi aktivnosti u prosincu pratite www.lumini.hr .

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.