LUNOS Prodišite punim plućima u svome domu!

VVM | 20.2.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Lunos Hrvatska ekskluzivni je prodajni zastupnik renomiranog proizvođača decentraliziranih sustava ventilacije Lunos iz Njemačke čiji proizvodi nude brzo i učinkovito rješenje za višak vlage i tvrdokornu plijesan u svakom prostoru.

U današnjem svijetu ključno je osigurati zdravo i ugodno okruženje unutar doma ili poslovnog prostora s osiguranim protokom zraka koji omogućuje svježi zrak bez alergena, nečistoća, kondenzata i posljedično plijesni. U Hrvatskoj, nažalost, ima mnogo stambenih i poslovnih prostora koji se susreću s problemom ustajalog zraka i ljudi još uvijek ne znaju kako pravilno riješiti probleme s viškom vlage i tvrdokornom plijesni koja nastaje kao posljedica zanemarivanja. Lunos Hrvatska ekskluzivni je prodajni zastupnik renomiranog proizvođača decentraliziranih sustava ventilacije Lunos iz Njemačke čiji proizvodi nude brzo i učinkovito rješenje za navedene probleme.

Za adaptacije i novogradnje

Na hrvatsko tržište dovode inovativne, učinkovite i provjerene sustave za ventilaciju koji osiguravaju sigurnu, ekonomičnu i zdravu kulturu življenja te istovremeno nude trajno rješenje za sve poteškoće sa suvišnom vlagom i plijesni. Bilo da se radi o novogradnjama ili adaptacijama starijih zgrada, u svim slučajevima Lunos ventilacijski sustavi će se pokazati kao prikladno rješenje.

pexels-max-rahubovskiy-7174387.jpg

Decentralizirani sustav ventilacije osigurava dovod svježeg zraka u vaš dom dok se svi prozori i vrata mogu zatvoriti i time uštediti energiju koja bi se gubila izlaskom topline. Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice. Time ćete postići optimalnu razinu vlage u prostorijama, spriječiti stvaranje zidne plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšati kvalitetu života sebi i svojoj obitelji.

Što je decentralizirani sustav ventilacije

Decentralizirani sustavi ventilacije, također poznat i kao "ventilacija soba po soba", pružaju ciljana rješenja ventilacije za pojedinačne prostore. Za razliku od tradicionalnih centraliziranih sustava, koji se oslanjaju na jednu jedinicu za klimatizaciju cijele zgrade, decentralizirani sustavi rade od sobe do sobe. Svaka soba ima svoju ventilacijsku jedinicu koja izravno dovodi svježi zrak i odvodi ustajali zrak, osiguravajući optimalnu kvalitetu zraka u cijelom prostoru.

prozra-ivanje.jpg

Značajke najmodernijeg Lunos ventilacijskog sustava

Stalni dotok svježeg zraka, a odvodni zrak se konstantno ispušta kroz ventilatorsku jedinicu izravno kroz osovinu ili vanjsku stijenku. Time ćete postići nižu vlažnost u prostorijama, spriječiti stvaranje zidne plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa;

Zaštita od buke i alergija. Filter za alergije je periv i nije ga potrebno mijenjati;

Ventilacijski sustav LUNOS radi 24 sata dnevno, gotovo je nečujan, troši iznimno malo energije, a štedi i do 30 % energije u odnosu na ventilaciju kroz prozore;

Jednostavan za instalaciju. Zbog svoje jednostavnosti pogodan je za ugradnju u starije kuće ili stanove kao i u novogradnji. Za ugradnju sustava nije potrebno postavljati cijevi pa je montaža brza i bez većih zahvata u stanu.

lunosslika10.jpg

Ključne prednosti decentraliziranih ventilacijskih sustava

Personalizirana udobnost: s decentraliziranim sustavima ukućani imaju kontrolu nad protokom zraka, temperaturom i brzinom ventilacije u svakoj sobi. Ova prilagodba omogućuje individualne preferencije udobnosti, osiguravajući zadovoljenje svačijih potreba.

Poboljšana kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru: Decentralizirani sustavi aktivno uklanjaju zagađivače, alergene i višak vlage iz svake prostorije. Ovaj ciljani pristup sprječava širenje zagađivača i pomaže u održavanju zdravijeg unutarnjeg okoliša vašeg životnog prostora.

Energetska učinkovitost: Neovisnim provjetravanjem svake prostorije decentralizirani sustavi eliminiraju potrebu za klimatizacijom onog prostora u kojem se ne boravi ili se rijetko koristi. Ovaj učinkovit pristup dovodi do značajnih ušteda energenata, što rezultira nižim računima za komunalije i smanjenim negativnim utjecajem na okoliš.

Smanjenje buke: Decentralizirane ventilacijske jedinice dizajnirane su za tihi rad, stvarajući mirno i neometano unutarnje okruženje. Recite zbogom stalnom zujanju centraliziranog sustava i uživajte u prostoru bez buke.

Za više informacija posjetite web stranicu www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01-481-6581.

FB_News_maj23_002.png