Lumini slavi rođendan uz pravi shopping fest! Foto: Pexels

Lumini slavi rođendan uz pravi shopping fest!

Sponzorirani članak | 14.4.2021. u 18:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Lumini slavi velikih sedam godina s vama, a kako 7. rođendan nije čest - Trgovački centar Lumini pripremio je pravi shopping fest!

Kad je otvoren, Lumini je bio prvi regionalni trgovački centar nove generacije. Danas je prerastao u omiljenu shopping destinaciju brojnih obitelji, ali i influencera i modnih znalaca pa je tako ove godine zaštitno lice postala modna blogerica Ana Bacinger.

U skladu sa svim epidemiološkim mjerama, centar Lumini vas poziva na rođendanski shopping fest! U čak 18 trgovina čekaju vas rođendanske pogodnosti i popusti, a pripremili smo i slatko iznenađenje. Ako naručite kavu u Leggiero baru, 17. i 18. travnja, uz nju dobivate i besplatni komad rođendanske torte! Častimo vas sa 700 komada torti!

lumini_14042021_2_pexels-karley-saagi-2062883.jpg

U atriju centra pokupite i svoju slavljeničku vrećicu za najzabavniji shopping. 'Šapnut' ćemo vam i malu tajnu: čeka vas i super nagradna igra!

Pratite naše objave i na Facebooku i Instagramu kako ne biste propustili rođendanske ponude! A na njima nam možete ostaviti i čestitku za rođendan. I jedna čestitka nam puno, puno znači ❤️

Povedite svoju obitelj i prijatelje i pridružite nam se u vikend slavlju. Čekamo vas!

lumini_14042021_3_SHOPPING_FEST_popusti_Lumini.jpg

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.