Lumini: Iskoristite posljednji krug zimskih sniženja - čak do 80%

Sponzorirani članak | 14.2.2019. u 08:48h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Posljednji krug zimskih sniženja u Trgovačkom centru Lumini je pred nama, a time i vrijeme da iskoristite odlične popuste na kućne potrepštine, elektroniku, proizvode za ljepotu i zdravlje te odjeću i obuću.

Modne poslastice po odličnim cijenama možete naći u trgovini Sinsay gdje vas čeka popust od čak 80% te trgovinama New Yorker, Women`secret, Bershka, C&A i Galeb gdje su odjevni komadi sniženi do 70%. Ušteda od 60% na omiljene krpice vas čeka i u s.Oliveru, dok su Europa 92, Manilla i Tom Tailor svoje cijene snizili do 50%. Potragu za savršenom obućom završite u trgovini Deichmann gdje možete birati artikle na 50% do čak 75% popusta ili odaberite Walkmaxx obuću u Top Shopu uz popuste do 70%. Planet obuća i Kopitarna časte s 60% na svog dio asortimana, dok na novim tenisicama iz BUZZ-a možete uštedjeti do 50%.

Sportaše će svakako zanimati i odlični popusti u trgovini Adidas - od 20% do 40% na staru kolekciju i Sport Vision do 50% te dodatnih 20% na zimsku odjeću i opremu od 22. do 28. veljače.

Ukoliko još nemate savršen poklon za Valentinovo javljamo kako Watch Centar nudi popuste do 25% na dio asortimana, a Dominik zlatarnica i srebrnarnica 30% na vjenčano prstenje i do 50% na srebrni nakit, dok vas u Accessori Donna čeka do 50% popusta. Poklone za Valentinovo potražite i u trgovini Bipa gdje vas čekaju popusti do 40% na veliki izbor parfema.

Prave poklone za svoje muškarce možete naći na odličnih 60% popusta u trgovini Galileo i 70% u Jeordie’s, dok su se za najmlađe pobrinuli Ciciban s do 40% popusta, Baby Center s do 50% popusta na odabranu odjeću te trgovina Denis koja vas svakog ponedjeljka časti s 20% popusta na sav Eurom Denis asortiman.

Vitapur i Posteljina.hr nude do 70% popusta na odabrane artikle, a u Top Shopu možete kupiti jastuk i pokrivač Good Morning uz uštedu od 50%. Osvježite svoj dom odabranim komadima namještaja i uštedite do 60%  u salonu Prima, a za novu perilicu rublja ili hladnjak Samsung odaberite trgovinu Mobilmedia gdje dobivate 5 godina jamstva i 500 kn uštede.

Posebne ponude vas čekaju u H&M, Müller, dm i mnogim drugim trgovinama tako da sljedeći shopping svakako rezervirajte za centar Lumini!

Više informacija o popustima u Trgovačkom centru Lumini možete naći na www.lumini.hr.

lumini_akcije_2.jpg