Ljetna sniženja su stigla u Trgovački centar Lumini! Foto: Unsplash

Ljetna sniženja su stigla u Trgovački centar Lumini!

VV | 2.7.2021. u 13:56h | Objavljeno u Sponzorirano

Možemo reći da je ovo najbolji dio ljeta. Toplo je, ali smo to dugo i čekali pa se ne žalimo previše. A uvijek možemo pobjeći i u prirodu ili klimatizirane prostore, poput vaše omiljene shopping destinacije. Škola je gotova i, iako posao nikad nije gotov, ipak se osjeti da je sve nekako lakše. S dužim danima, poboljšalo se i naše raspoloženje i lakše nam je suočiti se sa svim preprekama koje nam se nađu na putu.

A koji je najbolji dio ljeta? Naravno, osim sunca, mora i druženja? Najbolja ljetna sniženja koja donose odlične uštede! U centru Lumini ona kreću 1. srpnja i daju vam dovoljno vremena da se opremite za cijelo ljeto! Lepršave haljine, majice veselih printeva, ljetne hlače, sandale ili pak moderne natikače, nove sunčane naočale, šeširi koji će vas štititi od ljetnih sparina, kao i ručnici, torbe, novi kupaći kostimi...

Ulovite trendi komade svjetski priznatih modnih brendova na sniženjima do 50 % i 60 % te zablistajte ovo ljeto u šik stylingu od glave do pete!

Kako bi vam olakšali shopping, tu je naša modna blogerica i naše zaštitno lice – Ana Bacinger. Ako netko zna kako preživjeti ljetne vrućine na gradskom asfaltu i biti stylish – to je ona. Bilo da ćete provesti ljeto u gradu, na selu, u planinama, pored rijeka ili uz more, trendi ljetni look je 'must have'. Ana je ovaj put odlučila pokazati kako i na plaži možemo izgledati dotjerano, ali i opušteno. Treba li vam modna inspiracije, pogledajte Aninu preporuku za stylish look za plažu na LINKU.

Ljetno_snizenje_Lumini.jpg

Kako bismo vam još više uljepšali ljeto, pripremili smo Facebook nagradni natječaj 'Dugo toplo ljeto' u kojem svaki tjedan do 21. kolovoza možete osvojiti poklon bon od 1000 kuna! Kako sudjelovati? Svake srijede pratite našu Facebook stranicu Lumini - shopping centar nove generacije gdje ćemo objaviti nagradno pitanje. Vrijeme vam nećemo otkriti jer poklon bon osvaja onaj/ona koji/a najbrže točno odgovori u komentar objave! Sve detalje potražite na LINKU.

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.