Dobitnici 2x2 ulaznice za koncert "Nothing Else Matters" - Vila Bedeković su...

VV | 27.8.2023. u 12:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Dibitnici 2x2 ulaznica za koncert "Nothing Else Matters" kod Vile Bedeković su Dejan Jančec i Manuela Hojsak. Čestitamo.

Ulaznice će se moći podići uoči početka koncerta u uredu Turističke zajednice grada Varaždina na adresi ulice Ivana Padovca 3.

Posljednjih godina Glazbena škola u Varaždinu ostvarila je značajan broj veoma uspješnih međunarodnih projekata, a projekt pod nazivom „Nothing Else Matters“ temelji se na ideji kako poznatu rock glazbu i neke od najpoznatijih rock skladbi interpretirati na klasičan način i tako približiti široj publici koja takvu glazbu ne poznaje u klasičnom obliku.

Sedam kultnih rock i metal albuma objavljeno je 1991. godine, a čak njih pet publici je predstavljeno u 44 dana. Ova je činjenica predstavljena kao polazna točka projekta koji je nastao u suradnji Glazbene škole u Varaždinu, uz potporu Koncertnog ureda Varaždin, Turističke zajednice Grada Varaždina i udruge nuSynergetic kao partnera u projektu.

Metallica, Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam, Soundgarden, Guns ‘n’ Roses i Nirvana jedni su od najpoznatijih rock bendova današnjice, a upravo su njihovi albumi izašli navedene godine. Albumi izdani te, za glazbeni svijet, revolucionarne 1991. godine predstavljaju prekretnice u karijerama navedenih bendova.