Dijelimo ulaznice za film "Detektiv Marlowe" u CineStaru Varaždin

| 11.4.2023. u 18:53h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Detektiv Marlowe". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 27. 4. 2023. u CineStaru Varaždin.

O filmu:

Adaptacija bestseler romana Johna Banvillea sa fantastičnom glumačkom postavom koju predvode Diane Kruger, Liam Neeson te dvostruka oskarovka Jessica Lange.

Godina je 1939. u Los Angelesu. Privatni detektiv Philip Marlowe je kao uvijek nemiran i usamljen, a posao ide sporo. Ubrzo dolazi novi klijent: mlada, lijepa i skupo odjevena Clare Cavendish, kći holivudske glumice i filmske ikone Dorothy Quincannon (Jessica Lange), koja želi da joj Marlowe pronađe bivšeg ljubavnika, sitnog dilera droge poznatog kao Nico Peterson.

Marloweova istraga odvodi ga u klub koji je poznat kao utočište za bogate i moćne Los Angelesa, kojom upravlja Floyd Hanson, naizgled stup društva, ali zapravo čuvar vrata ljigavog podzemlja. Dok se priča o Nicovoj slučajnoj smrti odvija, Marlowe nije u nju uvjeren. Ispada da je smrt namještena - Nico je još uvijek živ - a Marlowe se uskoro nađe uvučen u skandalozno podzemlje filmske industrije, te unakrsnu vatru između legendarne holivudske glumice i njezine subverzivne, ambiciozne kćeri.

Video sadržaj