Dijelimo 1x2 ulaznice za Techno Workout Halloween Edition

Varaždinske vijesti | 30.10.2023. u 20:40h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji s organizatorima Techno Workout Halloween Edition, koji će se održati u utorak, 31. listopada u varaždinskom Bardu (Ulica Ivana Kukuljevića 13), dijelimo 1x2 ulaznice sretnom čitatelju ili čitateljici.

- lajkajte facebook Varaždinskih vijesti
- lajkajte facebook Techno Workout
- ostavite komentar u objavi na facebooku
- javno podijelite objavu

Dobitnika ćemo objaviti sutra, 31. listopada u prijepodnevnim satima.

Techno Workout Halloween Edition će obilježiti najmračniju noć u godini i otvoriti njihovu vruću indoor sezonu na najbolji mogući način!

techno_workout_bard_najava_1.jpg

Za ovu posebnu prigodu organizatori iz Udruge Techno Workout pozvali su nesumnjivo jednog od najboljih na Balkanu, DJ-a iz Beograda, renomiranog producenta i vlasnika etikete Easy Tiger - Marka Nastića! Marko je sinonim za vrhunski zvuk i nevjerojatno pozitivnu energiju na plesnom podiju. Marko Nastić je ikona elektroničke glazbe koja je stvorila bezbroj nezaboravnih trenutaka na plesnim podijima diljem svijeta. Njegova strast prema glazbi i nepresušna kreativnost čine ga jednim od najvažnijih imena u sceni. S više od dvadeset godina iskustva, Marko je uistinu maestro koji će vas odvesti na glazbeno putovanje koje ćete dugo pamtiti.

techno_workout_bard_najava_2.jpg

- Za zagrijavanje atmosfere pobrinut će se STEEL iz Zagreba i ZLEE iz Koprivnice, koji će vas dobro pripremiti za nezaboravnu noć. Tu su uvijek rado viđeni M.O.T.F. i već dobro poznato lice na Workoutu - DJ LOOKA, te, naravno, naš rezident BOSE, za koje valja naglasiti da imaju impresivno ljeto iza sebe i da će nas zasigurno počastiti svojim najboljim selekcijama! - poručuju organizatori.

Očekuje vas vesela i plesna noć, ispunjena masnim bass linijama, nevjerojatnim lightshowom i kristalno čistim sound sistemom koji će vas oduševiti!

Ulaznice se mogu nabaviti putem sustava Entrio.

techno_workout_bard_najava_3.jpg

techno_workout_bard_najava_4.jpg

techno_workout_bard_najava_5.jpg

techno_workout_halloween_31102023_najava.jpg